Ny Frånluftsvärmepump? Installerat och klart pris!

 Komplett installation VVS och El och ventilation
  • Bortforsling ingår
  • Även akuta byten
  • Installationsområde Skåne

Nibe F110 – Den Perfekta Värmepumpen och Varmvattenberedaren för Villaägare

Nibe F110 är en högpresterande och energieffektiv värmepumpberedare och varmvattenberedare, speciellt designad för villor. Med sin stilrena och tidlösa design smälter den enkelt in i alla hemmiljöer och kombinerar både funktion och estetik. Nibe F110 erbjuder låg energiförlust tack vare sin effektiva och miljövänliga isolering, vilket bidrar till lägre energikostnader och ett hållbart boende.

Varför Välja Nibe F110?

  • Energibesparing och Miljövänlighet: Nibe F110 är utformad med fokus på minimal energiförlust och maximal energieffektivitet. Med sin avancerade teknik och isolering förhindrar den värmeläckage och hjälper dig att spara pengar på din elräkning.

  • Lång Livslängd och Hållbar Investering: Tack vare sin robusta konstruktion och moderna teknik har Nibe F110 en lång livslängd, vilket gör den till en långsiktig investering för ditt hem. Genom att byta till Nibe F110 kan du minska dina uppvärmningskostnader avsevärt under flera år framöver.

  • Anpassad för Alla Hem: Nibe F110 passar alla typer av villor och kan enkelt integreras i din befintliga värmelösning. Med sin effektiva design och enkla installation är den ett perfekt val för dig som vill ha en energieffektiv varmvattenberedare som ger dig optimal värme och komfort.

  • Miljövänlig Isolering: Den moderna isoleringstekniken i Nibe F110 gör att den använder minimalt med energi för att bibehålla värmen i varmvattenberedaren, vilket minskar både dina kostnader och ditt klimatavtryck.

Maximera Dina Besparingar med Nibe F110

Med Nibe F110 kan du njuta av varmvattentillgång året runt samtidigt som du sänker dina energikostnader. Genom att investera i en värmepumpberedare som denna kan du dra nytta av lägre driftskostnader och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid. Lång livslängd och pålitlig prestanda gör att du kan spara in tusentals kronor över tid.

Nyckelfördelar:

  • Låg energiförlust
  • Lång livslängd
  • Effektiv och miljövänlig varmvattenberedning
  • Optimal prestanda för villor

Uppgradera till Nibe F110 och upplev fördelarna med en moderna, energieffektiv varmvattenberedare som ger både ekonomiska och miljövänliga besparingar.

NIBE F370 Frånluftsvärmepump

 Komplett installation VVS och El och ventilation
  • Bortforsling ingår
  • Även akuta byten
  • Installationsområde Skåne

Nibe F370 – Den Ultimata Värmepumpen och Varmvattenberedaren för Villaägare

Nibe F370 är en kraftfull och energieffektiv värmepumpberedare och varmvattenberedare, idealisk för villor. Med sin moderna och stilrena design passar den perfekt in i alla typer av hemmiljöer. Nibe F370 kombinerar hög prestanda med estetik och erbjuder en långsiktig lösning för värme och varmvatten med minimal energiförlust. Dess miljövänliga isolering säkerställer låga energikostnader och ett mer hållbart hem.

Varför Välja Nibe F370?

  • Maximal Energibesparing och Miljövänlighet: Nibe F370 är framtagen för att minimera energiförluster och maximera energieffektiviteten. Den avancerade tekniken och den högkvalitativa isoleringen skyddar mot värmeläckage, vilket resulterar i lägre energikostnader och ett hållbart alternativ för värme och varmvatten.

  • Lång Livslängd – En Lönsam Investering: Med sin robusta konstruktion erbjuder Nibe F370 en lång livslängd och pålitlig prestanda. Denna hållbara investering minskar dina uppvärmningskostnader avsevärt under många år, vilket gör den till ett ekonomiskt smart val för ditt hem.

  • Perfekt Anpassad för Alla Villor: Oavsett vilken typ av villa du har, kan Nibe F370 enkelt integreras i din befintliga värmesystem. Den är designad för att leverera optimal komfort och energieffektiv varmvattenberedning med enkel installation och problemfri drift.

  • Miljövänlig Isolering: Nibe F370 är utrustad med modern isoleringsteknik som optimerar energianvändningen, vilket minskar både dina driftskostnader och ditt klimatavtryck. Genom att hålla värmeförlusterna till ett minimum bidrar den till både din plånbok och miljön.

Stora Besparingar med Nibe F370

Genom att byta till Nibe F370 kan du njuta av varmt vatten året runt och samtidigt sänka dina energikostnader. Den låga driftskostnaden gör den till en kostnadseffektiv lösning för villaägare som söker en energieffektiv värmepumpberedare. Tack vare sin långa livslängd och tillförlitliga prestanda, kan du spara tusentals kronor på sikt och minska ditt behov av dyra reparationer och energiförbrukning.

Nyckelfördelar med Nibe F370:

  • Extremt låg energiförlust för lägre elräkningar
  • Lång hållbarhet och pålitlig prestanda
  • Miljövänlig och effektiv varmvattenberedning
  • Optimalt för villor – maximal komfort och energibesparingar

Uppgradera till Nibe F370

Gör ditt hem mer energieffektivt och hållbart med Nibe F370. Upplev fördelarna med en modern, högpresterande värmepump och varmvattenberedare som inte bara sänker dina kostnader utan även minskar ditt klimatavtryck.

NIBE F470 Frånluftsvärmepump

 Komplett installation VVS och El och ventilation
  • Bortforsling ingår
  • Även akuta byten
  • Installationsområde Skåne

Nibe F470 är en avancerad och energieffektiv frånluftsvärmepump och varmvattenberedare, designad för att möta behoven i moderna villor. Med sin eleganta och tidlösa design passar Nibe F470 perfekt in i alla hemmiljöer. Den kombinerar hög prestanda och estetik och erbjuder en långsiktig, hållbar lösning för både värme och varmvatten. Tack vare sin avancerade teknik och miljövänliga isolering säkerställer den minimala energiförluster och låga driftkostnader, vilket gör den till en smart investering för ditt hem.

Varför Välja Nibe F470?

  • Maximal Energibesparing och Miljövänlighet: Nibe F470 är utformad för att maximera energieffektiviteten genom att återvinna energi från frånluften i ditt hem. Den moderna isoleringen och avancerade tekniken minskar värmeläckage, vilket leder till lägre energikostnader och en mer hållbar uppvärmningslösning.

  • Lång Livslängd – En Säker Investering: Nibe F470 är byggd för att hålla. Med sin robusta konstruktion och hållbara komponenter erbjuder den en lång livslängd och pålitlig prestanda. Genom att byta till Nibe F470 kan du minska dina uppvärmnings- och varmvattenkostnader avsevärt, vilket gör den till en ekonomiskt fördelaktig investering över tid.

  • Anpassad för Moderna Villor: Oavsett om du har en mindre eller större villa, passar Nibe F470 utmärkt in i din befintliga värmelösning. Den är enkel att installera och integreras smidigt med andra system, vilket gör den till ett flexibelt och effektivt val för alla typer av hem.

  • Miljövänlig och Effektiv Isolering: Nibe F470 använder en innovativ isoleringsteknik som minimerar energiförbrukningen, vilket minskar både dina driftkostnader och ditt klimatavtryck. Genom att hålla energiförlusten på ett minimum bidrar den till en mer hållbar livsstil.

Besparingar med Nibe F470

Genom att välja Nibe F470 kan du njuta av pålitlig värme och varmvatten året runt samtidigt som du sänker dina energikostnader. Värmepumpens energieffektivitet och långa livslängd innebär att du kan spara tusentals kronor på sikt. Den låga driftkostnaden gör Nibe F470 till ett utmärkt val för villaägare som vill minska sina energikostnader och bidra till en mer hållbar framtid.

Nyckelfördelar med Nibe F470:

  • Extremt låg energiförlust för betydande energibesparingar
  • Lång livslängd och tillförlitlig prestanda
  • Miljövänlig och effektiv varmvattenproduktion
  • Optimal lösning för villor – erbjuder maximal komfort och minimala energikostnader

Uppgradera till Nibe F470

Ta steget mot ett mer energieffektivt och hållbart hem genom att uppgradera till Nibe F470. Med sin moderna teknik och energieffektivitet ger den både ekonomiska och miljövänliga fördelar. Sänk dina energikostnader och få en pålitlig värmelösning som ger dig komfort och långsiktiga besparingar.

NIBE S735 Frånluftsvärmepump

 Komplett installation VVS och El och ventilation
  • Bortforsling ingår
  • Även akuta byten
  • Installationsområde Skåne

Nibe S735 – Framtidens Frånluftsvärmepump för Din Villa

Letar du efter en energieffektiv och pålitlig värmelösning för din villa? Nibe S735 är den ultimata frånluftsvärmepumpen som inte bara ger optimal uppvärmning och varmvatten, utan också hjälper dig sänka dina energikostnader och minska ditt klimatavtryck. Med en stilren och tidlös design passar Nibe S735 perfekt in i alla hemmiljöer, samtidigt som den levererar topprestanda och hållbarhet.

Varför Välja Nibe S735?

Energibesparing och Miljömedvetenhet

Nibe S735 är designad för att återvinna energi från frånluften, vilket kraftigt minskar energiförbrukningen i ditt hem. Tack vare sin avancerade teknik och högkvalitativa isolering minskar värmeläckage, vilket resulterar i betydande energibesparingar och ett mer hållbart hem. Du får maximal värmeeffektivitet och minskar samtidigt din miljöpåverkan.

Lång Livslängd – En Lönsam Investering

Med Nibe S735 investerar du i en produkt som är byggd för att hålla. Dess robusta konstruktion och pålitliga prestanda gör den till en långsiktig lösning som sänker dina värmekostnader under många år framöver. Detta gör den inte bara till en miljövänlig, utan också ekonomiskt smart investering för ditt hem.

Perfekt Anpassad för Moderna Villor

Oavsett om du har en liten eller stor villa passar Nibe S735 perfekt in i din befintliga värmelösning. Den är flexibel, lätt att installera och fungerar smidigt tillsammans med andra system. Det gör att du kan njuta av optimal komfort utan att kompromissa med energieffektiviteten.

Miljövänlig och Högpresterande Isolering

Tack vare den avancerade isoleringstekniken håller Nibe S735 energiförlusten på ett minimum. Detta innebär att du inte bara får en effektiv uppvärmning, utan också bidrar till en mer hållbar livsstil. Sänk dina energikostnader samtidigt som du minskar ditt klimatavtryck – allt med en produkt som är designad för framtiden.

Besparingar med Nibe S735

När du väljer Nibe S735 kan du njuta av både varmt vatten och värme året runt, med lägre elräkningar som resultat. Denna högpresterande värmepump ger dig tusentals kronor i besparingar på sikt tack vare sin låga driftkostnad och höga energieffektivitet. Genom att uppgradera till Nibe S735 får du inte bara komfort, utan också långsiktiga ekonomiska fördelar.

Nyckelfördelar med Nibe S735:

  • Extremt låg energiförlust för maximala besparingar
  • Lång hållbarhet och pålitlig prestanda över tid
  • Miljövänlig varmvattenproduktion med effektiv energiåtervinning
  • Optimalt för villor – kombinerar komfort och energibesparingar på bästa sätt

Uppgradera till Nibe S735 idag!

Ge ditt hem den bästa möjliga uppvärmningslösningen med Nibe S735. Med modern teknik, låg energiförbrukning och miljövänlig prestanda är det ett smart val för framtiden. Sänk dina energikostnader och upplev fördelarna med en värmelösning som ger både ekonomiska och klimatvänliga fördelar

Pris och bokningsförfrågan

Snabba leveranser

Hemleverans och installation av Frånluftsvärmepump, Inom 24h om behovet finns.

Installerat & klart pris

Inga dolda avgifter, det pris du får är totalpriset för installation och produkt.

Komplett installation

Vi tar ansvar för att hela ledet fungerar som det ska så att du inte behöver ta in fler parter i projektet.

Nibe Frånluftsvärmepumpar – Effektiva lösningar för energibesparingar: Nibe F110, Nibe F370, Nibe F470 och Nibe S735

Nibe är ett av de ledande varumärkena inom frånluftsvärmepumpar, och deras modeller som Nibe F110, F370, F470och S735 erbjuder avancerade och energibesparande lösningar för bostäder. Genom att byta till en modern Nibe frånluftsvärmepump kan du inte bara sänka dina energikostnader, utan också bidra till en mer miljövänlig och hållbar energianvändning i hemmet. Dessa värmepumpar är utformade för att optimera både uppvärmning och varmvattenproduktion, och ger dig samtidigt en friskare inomhusmiljö genom effektiv ventilation.

Nibe Frånluftsvärmepumpar – Så fungerar de

En frånluftsvärmepump återvinner energi från inomhusluften genom att dra ut varm luft från kök, badrum och andra utrymmen. Denna värme används sedan för att värma upp vatten och bostaden, samtidigt som ny, frisk luft ventileras in i hemmet. Genom att återvinna energin som annars skulle gå förlorad via ventilationen, kan du minska både ditt klimatavtryck och dina energikostnader.

Nibe F110 – Perfekt kombination av värmepump och varmvattenberedare

Nibe F110 är en kompakt och effektiv lösning som passar mindre bostäder eller fritidshus. Den kombinerar frånluftsvärmepumpsteknik med varmvattenberedare för att leverera både uppvärmning och varmvatten på ett energieffektivt sätt. F110 är särskilt utformad för hus där man vill uppgradera från en äldre varmvattenberedare och samtidigt förbättra ventilationen och spara energi.

Fördelar med Nibe F110:

  • Återvinner energi från inomhusluften och sänker energikostnaderna.
  • Levererar både varmvatten och uppvärmning i en kompakt enhet.
  • Miljövänlig teknik som minskar klimatpåverkan.

Nibe F370 – En komplett lösning för uppvärmning och varmvatten

Nibe F370 är en högpresterande frånluftsvärmepump som är designad för villor med höga krav på energieffektivitet och komfort. Den levererar både värme, varmvatten och ventilation i en enda enhet, vilket gör den till ett populärt val för svenska hushåll. Med en inbyggd varmvattenberedare och högeffektiv värmepumpsteknik kan du spara betydande mängder energi jämfört med äldre system.

Fördelar med Nibe F370:

  • Minskad energiförbrukning med upp till 50% jämfört med äldre system.
  • Effektiv uppvärmning och varmvattenproduktion i ett system.
  • Modern design med användarvänlig styrning och övervakning.

Nibe F470 – Avancerad komfort och besparingar

För dig som vill ha ett system som erbjuder hög komfort och stora energibesparingar är Nibe F470 ett utmärkt val. Denna frånluftsvärmepump är lämplig för både nybyggda och renoverade hus, och den återvinner energi från ventilationsluften för att optimera uppvärmningen. Med F470 kan du minska dina värmekostnader och samtidigt få ett effektivt ventilationssystem som förbättrar inomhusmiljön.

Fördelar med Nibe F470:

  • Passar både äldre och nybyggda fastigheter.
  • Lång livslängd och låga driftskostnader.
  • Optimal återvinning av energi från ventilationssystemet.

Nibe S735 – Den senaste tekniken för maximal energieffektivitet

Nibe S735 representerar den senaste generationen frånluftsvärmepumpar och erbjuder en smart, uppkopplad lösning för att maximera energieffektiviteten. Med avancerade sensorer och AI-teknik kan S735 automatiskt anpassa sig efter ditt hushålls behov, vilket gör det möjligt att minska energikostnaderna ännu mer. Denna modell är perfekt för den moderna bostaden som vill ha full kontroll över energiförbrukningen och ventilationen.

Fördelar med Nibe S735:

  • Uppkopplad teknik för smart styrning via app.
  • Självanpassande system som optimerar energiförbrukningen.
  • Maximal energibesparing och bättre inomhusklimat.

Besparingar vid byte till en ny Nibe Frånluftsvärmepump

Att byta från en äldre värmepump eller ett gammalt ventilationssystem till en ny Nibe frånluftsvärmepump kan ge betydande besparingar på dina uppvärmningskostnader. Äldre system är ofta ineffektiva och kan förbruka upp till 50% mer energi än moderna lösningar. Genom att installera en ny värmepump som Nibe F370, F470 eller S735 kan du spara tusentals kronor varje år på din elräkning.

Så mycket kan du spara:

  • Upp till 50% energibesparing jämfört med äldre system.
  • Lägre driftkostnader tack vare smarta funktioner och högre verkningsgrad.
  • Färre underhållskostnader då moderna system kräver mindre service och har längre livslängd.

Förutom de ekonomiska fördelarna kommer du också att minska ditt klimatavtryck genom att använda en mer energieffektiv lösning, vilket gör en ny Nibe frånluftsvärmepump till en investering för både din plånbok och miljön.

Sammanfattning

Genom att byta till en Nibe frånluftsvärmepump som F110, F370, F470 eller S735 får du en energieffektiv och miljövänlig lösning som optimerar uppvärmning och ventilation i ditt hem. Dessa modeller erbjuder stora energibesparingar, bättre inomhuskomfort och en smartare styrning för att maximera effekten. Oavsett vilken modell du väljer kommer du att uppleva betydande kostnadsbesparingar och förbättrad inomhusmiljö, vilket gör en investering i en ny frånluftsvärmepump till ett klokt val för framtiden.

Nykunds erbjudande

Använd kod nykund500 och få 500 kr rabatt på din första beställning.
*gäller vid köp över 3 500 kr 

Använd kod nibe4000 och få 4000 kr rabatt på din beställning.

*gäller vid köp av Nibes bergvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar

Gilltig 19/4 –30/4 2024

Påskerbjudande

Använd kod påsk400 och få 400 kr rabatt på din beställning.
*gäller vid köp över 5 000 kr 

Använd kod påsk2500 och få 2.500 kr rabatt på din beställning. *gäller vid köp över 50 000 kr

Gilltig 29/3–1/4 2024

Erbjudande

Rabattkod:  3KRRTX6Z

Använd rabattkoden och få 3.000 kr rabatt på din beställning.
*gäller vid köp över 50 000 kr 

Gilltig t.o.m. 29/2-2024

Julerbjudande

Använd kod jul500 och få 500 kr rabatt på din beställning.
*gäller vid köp över 5 000 kr 

Använd kod jul2500 vid köp av värmepumpar och pannor och få 2500 kr i rabatt. *gäller vid köp över 50 000 kr

Gilltig tom 13/1-2024

Öresunds VVS

Svarar oftast inom 15 min!

I will be back soon

Hej, 
Tack för att du kontaktar oss! Hur kan vi hjälpa dig?
Behöver du hjälp?
chat Behöver du hjälp?