Vi byter Fjärrvärmeväxlare till villor och fastigheter i hela Skåne & Halland

Köp ny Fjärrvärmeväxlare med komplett istallation. 

 

Service och reparationer, även jour 24/7

Snabb leverans med installation

Vi sköter hela installationen

Metro Therm Superb M RVD125

Art nr: 1127002057 Rsk: 6802739
  • METRO Superb Maxi är en komplett fjärrvärmecentral med vändbara röranslutningar och anslutningsmöjligheter uppåt, nedåt eller båda delarna.
  • Har en värmeeffekt på 52 kW och kan tillhandahålla varmvatten för upp till tio hushåll.
  • Smarta funktioner inkluderar snabbsänkning, nattsänkning, automatisk pumpmotionering och möjlighet till max- och min-begränsningar.
  • Kompatibel med Modbus RTU för fjärrövervakning, avläsning och fjärrstyrning via överordnat system.
METRO Superb Maxi – RVD 125 representerar en miljösmart och högeffektiv central inom METRO Superb M-serien. Den är mångsidig och lämpar sig lika väl för en större villa som för ett flerbostadshus med upp till 10 lägenheter. Genom modern teknik tillgodoser den hela familjens värme- och varmvattenbehov på ett hållbart sätt, vilket gör den till en långsiktig lösning för framtiden. Värmen regleras av en Siemens RVD125, som automatiskt anpassar värmen med hänsyn till utetemperatur och framledningstemperatur. Detta säkerställer en jämn och bekväm inomhustemperatur oavsett väder och säsong. Enkelt justerbar med ett vred på reglercentralen erbjuder systemet möjlighet till finjustering utan att påverka andra inställningar. Varmvattenregleringen ställs in vid installationen, och därefter tar centralen över för att säkerställa tillgänglighet av varmvatten vid varje tappning. Den direkt växlande värmeväxlingen ger en oavbruten tillförsel av fräscht och nyproducerat varmvatten. METRO Superb Maxi – RVD 125 är komplett och internt färdigkopplad, med flexibla röranslutningar som kan installeras nedåt, uppåt eller båda delarna, för att passa olika fastighetsbehov. En medföljande stilren kåpa underlättar en diskret installation samtidigt som den skyddar centralen. Metro Therms fjärrvärmecentraler erbjuder ett brett utbud av tillval och olika utföranden, inklusive METRO Fasadskåp. Genom fasadskåpet kan fjärrvärmecentralen placeras utomhus för att spara plats och underlätta åtkomst för servicepersonal. Dessutom erbjuds tillval som möjliggör uppvärmning av poolen med fjärrvärme, vilket ökar flexibiliteten och funktionaliteten hos systemet. Bredd: 528 mm Höjd: 900 mm Djup: 426 mm Tappvarmvatten effekt: 110 kW

Metro Therm Superb Si

Art nr: 1127002058 Rsk: 6802731 Metro Therm Superb Si är P-märkt, vilket innebär att den är testad och godkänd av SP, enligt certifieringsregler utfärdade av Svensk Fjärrvärme.
Metro Superb är en högt eftertraktad småhus- och villacentral som har etablerat sig som en av de mest populära i Sverige. Denna central är idealisk för småhus med upp till cirka fyra lägenheter. En genomgående fördel med alla Superb-centraler är deras enkelhet i montering, samtidigt som de erbjuder stor flexibilitet när det gäller anslutningsalternativ. Den robusta och noggrant genomtänkta designen gör dem även mycket servicevänliga. Som standard ingår en elegant vitlackerad kåpa med centralen, vilket garanterar en stilren och snygg installation. Vi vill dock påpeka att Metro Fasadskåp är ett tillbehör värda att extra beakta. Det öppnar upp helt nya möjligheter genom att möjliggöra placeringen av centralen utomhus. Detta sparar inte bara utrymme, utan gör också servicetillgängligheten betydligt enklare för vårt underhållspersonal. Vi är fast övertygade om att den mest miljövänliga energin är den som aldrig behöver användas. Metro Superb Si har därför en genomtänkt isolering som inte bara optimerar energianvändningen utan också skyddar mot brännskador på heta ytor. Centralen levereras med den stilrena vitlackerade kåpan som har dubbeldörrar i en Metro-design. Detta möjliggör enkel åtkomst till centralen, även i trånga utrymmen, samtidigt som den garanterar en elegant och prydlig installation. Vid behov av större ingrepp i centralen kan kåpan enkelt lyftas av. Om utrymmet är begränsat eller om du behöver ökad tillgänglighet, är Metro Fasadskåp ett utmärkt tillval som gör det möjligt att installera centralen utomhus.
Bredd: 580 mm Höjd: 792 mm Djup: 425 mm Vikt: 32 kg

Pris- och bokningsförfrågan

Snabba leveranser

Vi tillgodoser era önskemål så fort som möjligt och levererar offerter, samt bokar installationer omgående vid beställning.

Installerat & klart pris

Inga dolda avgifter, det pris du får är totalpriset för installation och produkt.

Komplett installation

Vi tar ansvar för att hela ledet fungerar som det ska så att du inte behöver ta in fler parter i projektet.

Malmö

Adelgatan 21
211 22 Malmö

Vi har många års erfarenhet inom fjärrvärmeväxlare-installationer. Sedan 2004 har vi vårt säte i Helsingborg & Malmö och vi hjälper kunder i hela Skåne. Vi är stolta över att vara ett självklart val för så många kunder och ser alltid fram emot att träffa nya. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med din fjärrvärmecentral!

Nykunds erbjudande

Använd kod nykund500 och få 500 kr rabatt på din första beställning.
*gäller vid köp över 3 500 kr 

Använd kod nibe4000 och få 4000 kr rabatt på din beställning.

*gäller vid köp av Nibes bergvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar

Gilltig 19/4 –30/4 2024

Påskerbjudande

Använd kod påsk400 och få 400 kr rabatt på din beställning.
*gäller vid köp över 5 000 kr 

Använd kod påsk2500 och få 2.500 kr rabatt på din beställning. *gäller vid köp över 50 000 kr

Gilltig 29/3–1/4 2024

Erbjudande

Rabattkod:  3KRRTX6Z

Använd rabattkoden och få 3.000 kr rabatt på din beställning.
*gäller vid köp över 50 000 kr 

Gilltig t.o.m. 29/2-2024

Julerbjudande

Använd kod jul500 och få 500 kr rabatt på din beställning.
*gäller vid köp över 5 000 kr 

Använd kod jul2500 vid köp av värmepumpar och pannor och få 2500 kr i rabatt. *gäller vid köp över 50 000 kr

Gilltig tom 13/1-2024

Öresunds VVS

Svarar oftast inom 15 min!

I will be back soon

Hej, 
Tack för att du kontaktar oss! Hur kan vi hjälpa dig?
Behöver du hjälp?
chat Behöver du hjälp?