Behöver du ny fjärrvärmeväxlare och bor i Skåne, Bara Bjuv Bjärred Bårslöv Gantofta Helsingborg Höllviken Hofterup Limhamn Lund Löddeköpinge Landskrona Lerberget Malmö Skurup Staffanstorp S. Sandby Trelleborg Vellinge Viken Oxie Ängelholm Åstorp och Rydebäck ?

Köp varmvattenberedare komplett med installation inom Skåne. Vi utför akuta byten av varmvattenberedare inom 4 timmar, oavsett tid på dygnet. Var du än bor i Skåne med omnejd så kan vi hjälpa dig med ditt byte av varmvattenberedare.

Snabb service med jour

Snabba installationer & byten

Fjärrvärmeväxlare i lager

Fjärrvärmecentral Metro Therm Superb Si

Art nr: 1127002058 Rsk: 6802731 Centralen är P-märkt, vilket innebär att den är testad och godkänd av SP, enligt certifieringsregler utfärdade av Svensk Fjärrvärme.
METRO Superb är en av Sveriges mest köpta småhus-/villacentraler. Småhuscentral upp till ca 4 lägenheter. Gemensamt för alla Superb-centralerna är att de är enkla att montera och flexibla i hur de kan anslutas samtidigt som de med sin robusta och genomtänkta design blir servicevänliga. 
Som standard ingår den stilrena, vitlackerade kåpan vilket säkerställer en snygg installation. Men vi rekommenderar även att ni kollar in tillbehöret METRO Fasadskåp lite extra. Det öppnar helt nya möjligheter genom att kunna placera centralen utomhus vilket både både sparar plats samtidigt som det underlättar tillgängligheten för servicepersonal. Den mest miljövänliga energin är den som aldrig används! METRO Superb D har genomtänkt isolering, som även skyddar mot brännskador på heta ytor. Centralen levereras med en vitlackerad kåpa med dubbeldörrar i stilren METRO-design. Den ger perfekt åtkomst i centralen även vid trånga utrymmen samtidigt som den säkerställer en snygg installation. Kåpan kan dessutom enkelt lyftas av vid större ingrepp i centralen. Vid utrymmesbrist eller behov av tillgänglighet rekommenderar vi tillvalet Fasadskåp som gör det möjligt att installera centralen utomhus.

Höjd: 792 mm Bredd: 580 mm Djup: 425 mm Vikt: 32 kg

Pris- och bokningsförfrågan

Snabba leveranser

Vi tillgodoser era önskemål så fort som möjligt och levererar produkter samt bokar installationer omgående vid beställning.

Installerat & klart pris

Inga dolda avgifter, det pris du får är totalpriset för installation och produkt.

Komplett installation

Vi tar ansvar för att hela ledet fungerar som det ska så att du inte behöver ta in fler parter i projektet.

Vi har många års erfarenhet och kunskap inom VVS. Sedan 2004 har vi vårt säte i Helsingborg och vi hjälper kunder i Skåne, Halland, Göteborg. Vi är stolta över att vara ett självklart val för så många kunder och ser alltid fram emot att träffa nya. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller vill beställa en ny varmvattenberedare!

Öresunds VVS

Svarar oftast inom 15 min!

I will be back soon

Hej, 
Tack för att du kontaktar oss! Hur kan vi hjälpa dig?
Behöver du hjälp?
chat Behöver du hjälp?