VVS tjänster i Malmö

VVS service & Varmvattenberedare Malmö för trygg värme och vatten till fasta priser.

Inga dolda avgifter, det pris du får är totalpriset för installation och produkt. Vi tar ansvar för att hela ledet fungerar som det ska så att du inte behöver ta in fler parter i projektet.

google Rating
4.9
Based on 56 Reviews
Jesper Hatakka
mars 6, 2019

Proffsiga, pålitliga och trevliga att arbeta med. Rekommenderas varmt!

Ove Svanson
april 2, 2019

Har nyss haft med en viss Renato att göra ang fixa en läcka +nya kopplingar i mitt hus: Var MYCKET serviceminded trevlig och visste vad han gjorde.Var även mycket nöjd med priset. Kan varmt rekommendera Öresunds VVS. Martin

Tina Tina
oktober 13, 2019

Mycket nöjd !

Sladana
mars 27, 2020

Snabb och smidig installation av min varmvattenberedare. Kan varmt rekommenderas!

Weine Persson
mars 29, 2020

Varmvattenberedare trasig och läckte vatten. Ägaren svarade snabbt och inom rimlig tid hade vi en ny beredare monterat och klart. Priset var bra men ett extra plus för att allt som demonterades även omhändertogs.

Laleh Blaine
april 11, 2020

Hej , Öresunds Vvs är ett företag med kvalitet och kunskap. De är effektiva, erfarna och ger den perfekta resultatet. Vi är väldigt nöjda att anlitat Öresunds Vvs. Vi rekommenderar de 100%. Mvh

Jonas Bengtsson
april 16, 2020

Jag fick en ny varmvattenberedare – och den fungerar utmärkt. Jag är mycket nöjd med servicen och Renato kom direkt. Mycket trevlig!

Andreas Hult
april 17, 2020

Renato kom i rappet med mormorstången när dasset läckte, vilken superhjälte!

Fredrik Hall
april 18, 2020

Vår varmvattenberedare lade av en lördag morgon, Ringde till öresundsvvs journummer ca kl08:00. På två timmar var dom på plats med en ny varmvattenberedare. Vi är mycket nöjda med deras service,tid och väl utfört arbete. Kan varmt rekommenderas. Super service! 🙂

Olof Ahlfors
april 19, 2020

Mycket trevlig kille som fixade snabbt och smidigt på helgen 👍

Joel Persson
april 20, 2020

Mycket nöjd med utfört arbete därav högsta betyg.

Sofie Lindskog
maj 3, 2020

Jag tog kontakt med Öresunds VVS på måndagen angående en trasig varmvattenberedare. På onsdag eftermiddag var jobbet färdigt och det fanns varmvatten i kolonistugan. Jag är mycket nöjd!

Olle Blad
maj 15, 2020

Olle Blad ”Studio Blad” Hej! Ett bra anbud ett Snabbt och professionellt arbete med de utfästelser som lovades på deras hemsida till100 o/on rekommendera Öresunds VVS Mvh👍

Veton Haxhaj
juni 16, 2020

Rekomenderar Öresunds VVS starkt för väl utfört arbete, snabbhet, professionalitet och prisvärt. Renato var väldigt trevlig och kunnig, vi är supernöjda med servicen vi fick.

Peter Almgren
juni 23, 2020

Varmvattenberedaren gick sönder måndagskväll. Ringde på tisdagen och på onsdag kl 16:00 var det varmt vatten i kranen igen. Priset billigare än andra firmor. Trevligt bemötande hela vägen. Rekommenderas starkt.

Emma Sandblad
juli 15, 2020

Professionell service och trevligt bemötande, ny varmvattenberedare installerad redan morgonen efter vårt första samtal 🙂 Rekommenderar starkt Öresunds VVS.

Niklas Gren
augusti 15, 2020

Trevlig hantverkare som kom och byta varmvattenberedaren samma dag som vi tog kontakt med företaget! Snabbt och bra.

Steinar Arnason
augusti 16, 2020

Varmvattenberedaren hade lagt av nu på söndagen, ny beredare på plats nu på eftermiddagen samma dag. Det kallar jag ett kanonjobb! Tack för hjälpen

Mats rönnberg
september 24, 2020

Tusen tack till er på Öresunds VVS för superfin service och punktlig installation av ny varmvattenberedare. Så smidigt det gick från att vi ringde till vi hade varmt vatten igen.

Hästveda Bo AB
september 26, 2020

Hurtig og god service, kom på plads og fixet problemerne hurtig og Professionelt inden 24 timer fra første kontakt. Kan absolut anbefale Öresund VVS.

Tobbe Malmborg
oktober 4, 2020

Fantastiskt bra service när varmvattenberedaren gick sönder under helgen. Lagerhållning gjorde att vi fick det vi ville på plats inom några timmar. Städat och snyggt när allt var färdigt och ett mycket trevligt bemötande. Tack för hjälpen 👍🏻

Kamilla Larsson
november 21, 2020

Mycket trevlig och proffesionellt hantverkare Renato , som har bytas min varmvattenberedaren. Det räckte bara med en samtal , så fixade dem resten. Jag är mycket nöjd och rekommenderar de varmt .

Lars-Anders Wendel
januari 5, 2021

Bra företag som kan rekommenderas

Peter Gustavsson
februari 19, 2021

Ny varmvattenberedare rekordsnabbt. Ringde måndagmorgon och på kvällen var allt klart! Trevligt och snabbt agerat av Öresunds VVS! Några tusen dyrare än konkurent, dock ingick inte El installation där.

Anna Wulcan
mars 8, 2021

Bytt varmvattenberedare, helt fantastisk och snabb service, väldigt trevlig personal, rekommenderas varmt

Pär Önnerfjord
mars 12, 2021

Proffsig och trevlig installatör, snabb hjälp. Bara positivt!

ST PONV
april 8, 2021

Jag kan rekommendera Öresunds VVS, Super proffsiga och gjorde ett jobb som jag är 100% nöjd med. MVH Jonas Olsson

Thomas Lindahl
april 23, 2021

Byte av fjärrvärmecentral. Snabbt effektivt, trevlig personal, lämnade rent o snyggt efter sig. Helt enkelt proffsigt på alla sätt o vis.

Björn Elmlund
april 26, 2021

Fick varmvattenberedare och vattenutkastare bytt. Fixade även läckage i en äldre blandare som sitter i tvättstugan. Första företaget jag fått offert ifrån (begärde även från fyra st andra) där allt upplevs som problemfritt, snabbt och proffesionellt. Där övriga företag varit bra på en eller två punker var Öresunds VVS bra på alla! Uppskattar även att man var kunnig i alla led och funktioner inom företaget när det kom frågor, något som inte heller varit en självklarhet för andra företag. Men tanke på att allt fortlöpte så pass snabbt var jag beredd på att offerten skulle vara aningen högre jämfört med andra företag som behövde mer tid på sig eller var fullbokade. Skulle dock säga att priserna var helt i linje med vad jag fått offert på från övriga företag. Därför verkar detta vara ett väldigt prisvärt alternativ och som det ser ut nu kommer det vara Öresunds VVS jag vänder mig till först när det VVS-åtgärder.

Ylva Nilsson
maj 16, 2021

Trevlig personal. Snabbt och smidigt byte av varmvattenberedare.

Urban Claréus
maj 18, 2021

Byte av varmvattenberedare, elegant utfört, fantastisk service och och jätte trevliga!

45-årig varmvattenberedare springer läck 20:00 fredag innan pingstafton. 20:35 är det bestämt med ny som levereras och installeras innan 11:00 på pingstafton. Den gamla är också bortforslad. Mkt hög servicegrad! Rekommenderas starkt! Lennart och Karin i Hyllinge

Lars Yjord
maj 27, 2021

Kontaktade Öresunds VVS på söndagen och på måndag eftermiddag hade jag en ny varmvattenberedare installerad. Fantastisk bra jobbat.

Johan Mattsson
juni 1, 2021

Mycket trevlig och duktig installatör kom och bytte vår varmvattenberedare som börjat läcka. Jag tog kontakt vid lunch och allt var klart samma kväll! Rekommenderas varmt!

Birgtitta Andreasson
augusti 2, 2021

Då min varmvattenberedare lagt av fick jag mycket snabb service och akut hjälp på en söndag efter tel kontakt på lördag.

Elisabeth Bauer
augusti 7, 2021

Snabbt och proffsigt utfört arbete med att byta ut varmvattenberedare. Högsta betyg!

Jan K
augusti 9, 2021

Byte av varmvattenberedare gick snabbt och smidigt. Proffessionell och trevlig personal. Kan varmt rekomenderas.

Göran Borne
augusti 18, 2021

Dagen efter jag ringt hade vi en ny varmvattenberedare installerad av en trevlig och kunnig tekniker. Verkligen proffsigt.

Sven Gunnar Ekenheim
augusti 19, 2021

Bättre service kan ingen begära. Perfekt, fullständigt perfekt.

Daniel Karlsson
augusti 30, 2021

Svarade direkt på helgen. Kanon, proffsiga !

Köp Varmvattenberedare online! - Tryggt & Säkert

Varmvattenberedare Malmö

0735-77 44 18  /  info@oresundsvvs.com

OBS! Bifoga gärna en bild för snabbare hantering.

Bor du i Malmö med omnejd och behöver du ny varmvattenberedare? Vi hjälper villaägare med komplett installation av varmvattenberedare. Vi utför även akuta byten av varmvattenberedare inom 0-4 h, oavsett tid på dygnet. 

Öresunds VVS finns i Malmö

Vi har många års erfarenhet och kunskap inom VVS. Sedan 2004 har vi vårt säte i Helsingborg och hjälper kunder från Stockholm i norr till Ystad i söder. Vi gör allt från små till stora arbeten inom VVS – värme, vatten, sanitet.

Vi är stolta över att vara ett självklart val för så många kunder och ser alltid fram emot att träffa nya. Läs mer om våra tjänster i menyn och tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

Snabba leveranser

Vi tillgodoser era önskemål så fort som möjligt och levererar produkter samt bokar installationer omgående vid beställning.

Installerat & klart pris

Inga dolda avgifter, det pris du får är totalpriset för installation och produkt.

Komplett installation

Vi tar ansvar för att hela ledet fungerar som det ska så att du inte behöver ta in fler parter i projektet.

VVS tjänster inom Skåne, Halland och Västra Götaland​

Hittade du vad du sökte efter?

Kontakta gärna oss på telefon eller mail så hjälper vi dig hitta vad du behöver.