Sök

Mitt konto

Favoriter

Hållbarhet

Öresunds VVS är en webbshop som värnar om hållbarhet i allt vi gör. Från förpackningar till hållbara produkter, strävar vi efter att minska vår påverkan på miljön. Vi inkluderar företag som använder återvunnet material i sin produktion, samt företag som strävar efter att minska sitt koldioxidavtryck. Dessutom har vi valt att främst använda oss av återvunna förpackningar som kan återvinnas igen, vilket minskar avfallsmängden och minskar påverkan på miljön. Vi uppmanar även våra kunder att återanvända förpackningarna . 

Vi jobbar också hårt för att minska vår egen koldioxidavtryck genom att bland annat minska transportsträckorna och utveckla effektiva rutiner för interna transporter. Vi har också investerat i en stor mängd energieffektiva lampor och apparater som hjälper till att minimera energiförbrukningen. 

Vi strävar efter att endast samarbeta med företag som betalar rättvisa löner och som erbjuder goda arbetsvillkor för sina anställda. Vi följer även strikta riktlinjer för rättvis handel och stödjer olika välgörenhetsorganisationer. Vi har ett starkt fokus på utbildning och utbildar våra anställda om miljömedvetenhet, hållbarhet och socialt ansvarstagande. 

Öresunds VVS en förebild när det gäller hållbarhet. Vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön och samhället, medan vi erbjuder kunderna en produkt som tillverkas på ett hållbart sätt. Vi tar också ansvar för att utbilda våra anställda och att vara en del av lokala samhällen. Genom att stödja Öresunds VVS kan du också göra en viktig insats för att bidra till en mer hållbar framtid.

Bil_Oresunds-VVS-landskap

Vill du veta mer?

På sidan om företaget hittar du frågor och svar om vårt företag.

Öresunds VVS

Svarar oftast inom 15 min!

I will be back soon

Hej, 
Tack för att du kontaktar oss! Hur kan vi hjälpa dig?
Behöver du hjälp?
chat Behöver du hjälp?